Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anouk - 2015-08-11 15:49:01

Saskia is een schat voor kinderen! Mijn zoon, Kenz, is vier jaar lang met veel plezier naar haar toe gegaan. Hij kwam altijd met leuke verhalen thuis. Saskia doet leuke activiteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Ze maakt hierbij ook gebruik van Puk. Saskia sluit ook goed aan bij de wensen van de ouders en maakt hier aan eigen draai van. Als er dieet wensen zijn....geen probleem. Daarnaast is Saskia flexibel en is ze open en transparant.
Kenz gaat nu al enige tijd naar school en heeft het nog regelmatig over haar. Ik kan u als zoekende gastouder zeker aanbevelen om u kind met een gerust hard naar Saskia te brengen.

Dank je Saskia!

Evelien en Justin - 2015-08-02 20:54:26

Saskia is een ontzettend lieve en kundige gastouder, waar wij onze dochter met een gerust hart vier dagen per week naartoe hebben gebracht het afgelopen half jaar. Annejet ging elke dag met veel plezier bij haar spelen, leren, eten en slapen. Naast een goede gastouder voor Annejet, was Saskia voor ons als werkende ouders ook een flexibele factor. Af en toe iets eerder brengen of iets later halen was nooit een punt. Wij kunnen niet anders dan Saskia van harte aanbevelen aan iedereen die een goede en lieve opvang zoekt.

Judith en Jeroen - 2015-07-19 21:54:34

Saskia heeft de afgelopen anderhalf jaar naar volle tevredenheid twee dagen per week op onze dochters Eva en Rosa gepast. De kinderen waren dol op haar en kwamen altijd vrolijk en ontspannen thuis. Saskia onderneemt veel leuke en leerzame activiteiten met de kinderen, daarbij maakt ze gebruik van haar uitgebreide ervaring in de kinderopvang en kennis van de ontwikkeling die kinderen doormaken. Je merkt aan alles dat het werken met kinderen haar op het lijf geschreven is. We kunnen Saskia dan ook van harte aanbevelen!

Marisca Stolp - zondag 22 december 2013

Onze dochter Anne ging  vanaf dat ze een baby van 4 maanden was  met heel veel plezier naar Saskia. Anne is kort geleden 4 vier geworden en gaat nu naar de 'grote' school.  Mijn man en ik vinden Saskia een hele goede gastouder die de kinderen echt iets bij probeert te brengen in een huiselijke, warme sfeer. Ze geeft structuur en er is veel aandacht voor spelenderwijs leren en knutselen. Je kan aan alles merken dat Saskia dol is op de kinderen en de kinderen zijn dol op haar. Voor mij , als werkende moeder was het ook heel fijn dat Saskia zeer flexibel was, onverwachts later ophalen of een keer een dag extra was nooit een probleem. Ik kan Saskia vol overtuiging aanbevelen en vertel u graag over mijn ervaringen. U kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 - 11 11 94 73.

Inge - 2012-11-13 15:58:42

Hoi Saskia,

Wat een leuke website heb je gemaakt!! Heel overzichtelijk voor iedereen. En leuk met die foto's, teksten en nieuwtjes.
Goed gedaan! Complimenten!

groetjes, Inge (4Kids)

Nienke - dinsdag 6 november 2012

Site ziet er goed uit Saskia!
Leuk om te zien hoe enthousiast je bent en plezier
hebt in je werk.

En.. een nieuw vriendje voor de kindjes: Puk! erg leerzaam.